Pani puri

Pani puri

Publicerat:

Tillagningstid:

Knapriga puris med läcker fyllning.

Ingredienser

4portioner

  • puris (runda, ihåliga bröd)
  • 500g
    små potatisar
  • olja
  • 1msk
    ajwain
  • 1tsk
    röd chilipulver
  • ½tsk
    spiskummin (jeera)
  • 1tsk
    mangopulver (amchoor)
  • 1tsk
    carambole
  • 1tsk
    torra bockhornsklöverblad (kasoori methi)
  • salt
  • 2tsk
    grön koriander

Så lagar du

1. Lägg puri på en tallrik och gör ett hål i varje i mitten.

2. Koka och skala potatis. Hetta upp oljan i en kastrull och fräs ajwain.

3. Tillsätt resten av ingredienserna och potatis. Blanda väl och stek på medelvärme i ca 5-7 minuter.

4. Fyll purin och ät hela på en gång.

Dela det här receptet med dina vänner!