Pannkaksmuffins

Publicerat:
2021-06-09Tillagningstid:
Pannkaksmuffins är supergoda att äta och och busenkla att göra! De är perfekta att ha som mellanmål eller att ta med på picnic. Jag gillar de här muffinsen väldigt mycket, hoppas du tycker de smakar!
Ingredienser
12portioner
Pannkaksmuffins
- 5ägg
- 6dlmjölk
- 3dlvetemjöl
- ½krmsalt
Tillbehör
- vispgrädde
- bär (hallon, blåbär)
- muffinsplåt
Så lagar du
- Sätt ugnen på 225°.
- Vispa ihop ägg och mjölk.
- Blanda de torra ingredienserna i en bunke.
- Sikta med en sil ner de torra ingredienserna i ägg- och mjölkblandningen och vispa ihop alla ingredienser till en jämn smet.
- Smöra en muffinsplåt. Häll smeten i muffinsgroparna så att de blir halvfulla.
- Baka i ugn i ca 12-15 minuter, tills de puffat upp och blivit gyllenbruna.
- Låt svalna 5 minuter. Muffinsarna sjunker ihop när du tar ut dem ur ugnen, det ska vara så.
- Servera med de tillbehör som du gillar. Jag rekommenderar vispgrädde och färska bär och gillar att lägga upp det snyggt på pannkaksmuffinsen! Smaklig spis!