Pappardelle med salsiccia

Ingredienser
4portioner
- 400 gpappardelle
- 300 gfärsk salsiccia
- 1stgul lök
- 1stvitlöksklyfta
- 1ströd chili
- 1mskolivolja
- 4sttomater
- ½kruk(or)basilika
- finriven parmesan
Så lagar du
1. Koka vatten till pastan.
2. Skär upp skinnet på korven och ta ur den och skär i små bitar. Bryn dem i olivolja. Hacka lök och vitlök fint. Kärna ur chilin och ta bort mellanväggar om du inte vill ha så starkt och hacka den fint.
3. Låt lök, vitlök och chili fräsa med salsiccian tills löken är mjuk. Dela och kärna ur och tärna tomatköttet. Tillsätt tomaterna och låt dem puttra 10 min. Koka under tiden pastan.
4. Hacka basilikabladen och tillsätt dem till salsiccian och blanda med avrunnen pasta, servera med finriven parmesan.