Paprika och getostfylld kycklingfilé

Paprika och getostfylld kycklingfilé

Publicerat:

Tillagningstid:

Ingredienser

4portioner

  • 4st
    kycklingfiléer
  • 1/2tsk
    salt
  • 2krm
    svartpeppar
  • 3skiva(or)
    fransk getost
  • 1/2
    röd paprika
  • 1/2
    grön paprika
  • 1paket
    bacon

<b>Varm pastasallad:</b>

  • 400g
    penne fullkornspasta
  • 1
    squash
  • 2msk
    olivolja
  • 1
    vitlöksklyfta
  • 1kruk(or)
    basilika
  • 1ask(ar)
    coctailtomater
  • 1tsk
    salt
  • svartpeppar

<b>Tillbehör:</b>

  • Sallad

Så lagar du

1. Sätt ugnen på 175 grader

2. Skär ett snitt längs med filéerna men inte helt igenom. Lägg ut dem och banka ut dem med en kastrullbotten.

3. Skär bort kanterna från osten och skär den i stavar. Skär paprikan i långa strimlor.

4. LÄgg ost och fyra paprikastrimlor i mitten på varje filé. Rulla ihop och rulla sedan bacon runt om. Lägg dem i en ugnsäker form och stek filéerna mitt i ugnen 25-30 minuter tills innertemperaturen är ca 68 grader.

5. Koka pastan.

6. Skiva squashen och fräs den i olivoljan med vitlöken. Hacka basilikan och tillsätt den och tomaterna. Låt dem bli varma. Blanda alltsammans med den nykokta pastan. Smaka av med salt och nymald svartpeppar.

Dela det här receptet med dina vänner!