Pasta al Arrabiata med honungsmelon och chèvre

Pasta al Arrabiata med honungsmelon och chèvre

Ingredienser

4portioner

  • 8-10st
    tomater
  • 2st
    vitlöksklyftor
  • 1-3st
    röda chilifrukter
  • lite socker
  • olivolja
  • salt och peppar
  • 1st
    honungsmelon
  • 200g
    chèvreost
  • färsk basilika
  • Valfri pasta

Så lagar du

Koka pastan.

Hacka chili och vitlök efter smak. Fräs i lite olja i en panna. Dela/ hacka tomaterna och lägg ner i pannan, ca 2-3 tomater per person. Sockra ev lite. Koka på svag värme i några minuter, salta och peppra. Blanda sedan med den färdigkokta pastan på ett serveringsfat.

Dela melonen och ta bort kärnorna. Hyvla eller lägg tunna bitar av melon över och smula rumsvarm chevre över. Toppa med färsk basilika och ev lite ringlad olivolja.

Dela det här receptet med dina vänner!