Pastagratäng med spätta, mozzarella och färska tomater

Publicerat:

Tillagningstid:

Ingredienser

4portioner

  • 600g
    fryst spättafilé
  • 250g
    valfri pasta
  • 4-6
    tomater
  • 1
    mozzarella

Dressing

  • 2msk
    olivolja
  • 2msk
    citronsaft
  • 1tsk
    socker
  • salt och peppar
  • 2tsk
    torkad oregano eller basilika

Så lagar du

1. Sätt ugnen på 175 grader. Tina fisken och salta och peppra den.

2. Koka pastan i saltat vatten enligt förpackningen. Skär tomater och ost i tunna skivor.

3. Blanda samman dressingen.

4. Ta en stor ugnsfastform och bottna med den kokta pastan. Vik filéerna dubbla. Lägg på tomater, mozzarella och fisk.

5. Ringla över dressingen, in i ugnen i ca 15 minuter.

Dela det här receptet med dina vänner!