Pastaskruvar med spenat, parmaskinka och fetaost

Publicerat:
2012-10-24Tillagningstid:
Ingredienser
4portioner
- 400gpasta
- 8skiva(or)parmaskinka
- 2mskolivolja
- 2-4klyfta(or)vitlök
- 1stgul lök
- 3ströd paprika
- 1ströd chili
- 2sttomater
- 100gspenat
- 1tsktomatpuré
- 1kruk(or)basilika
- 125gfetaost
Så lagar du
1. Koka pastan så att den är ordentligt underkokt i saltat vatten och kyl den.
2. Fräs vitlök, lök, paprika och chili med olivolja i en stor kastrull tills grönsakerna har mjuknat. Lägg i tomatpurén och parmaskinkan. Fräs runt en halv minut.
3. Lägg i tomaterna och 2 dl vatten. Låt koka 2 minuter.
4. Smaka av med salt och nymald peppar. Lägg nu i pastan och spenaten. Koka ihop 2 min. Smula i fetaosten och strö över med basilikan.