Pilgrimsmusslor

Råvaror på grönt fat.

Publicerat:

Tillagningstid:

Pilgrimsmusslor är en riktig delikatess, men inte särskilt svårt att tillaga hemma!

Ingredienser

4portioner

  • 12st
    pilgrimsmusslor
  • ½ dl
    limejuice

Sås:

  • 1st
    dillknippe
  • 1 ½dl
    rapsolja
  • ½ st
    vitlök
  • 1nypa(or)
    salt
  • 5cm permensan ost

Så lagar du

Häll lite olja i en panna och stek musslorna 5 min på varje sida.

Sås

1. Bryt ner osten i en mixer likaså med dillen och vitlöken.

2. Tillsätt oljan och salt mixa till en jämn sås.

3. Lägg upp 3st musslor på ett fat häll en msk.sås över musslorna och några droppar limejuice.

Tips!

Garnera med Crabfish och vårlök.

Dela det här receptet med dina vänner!