Potatissallad med sill och kapris

Publicerat:
2012-10-24En tillräckligt god potatissallad höjer vad du än väljer att äta den till.
Ingredienser
4portioner
- 4stägg
- 600gkokt potatis
- 350ginlagd sill
- 2stsalladslökar
- 1knippa(or)rädisor
Dressing
- 1mskdijonsenap
- 2mskolivolja
- 2krmsalt
- 2krmnymald peppar
- 2mskkapris
Tillbehör
- Gräslöksstrån, ev. gräddfil, knäckebröd
Så lagar du
1. Hårdkoka, skala och klyfta äggen. Tärna potatis och sill. Skiva lök och rädisor. Blanda alltsammans.
2. Vispa ner oljan i senapen. Tillsätt salt, peppar och kapris. Häll över salladen och blanda försiktigt. Varva ägg och sallad i glas. Garnera med gräslök och servera gräddfil till.