Potatissallad med sill och kapris

Potatissallad med sill och kapris

Publicerat:

En tillräckligt god potatissallad höjer vad du än väljer att äta den till.

Ingredienser

4portioner

  • 4st
    ägg
  • 600g
    kokt potatis
  • 350g
    inlagd sill
  • 2st
    salladslökar
  • 1knippa(or)
    rädisor

Dressing

  • 1msk
    dijonsenap
  • 2msk
    olivolja
  • 2krm
    salt
  • 2krm
    nymald peppar
  • 2msk
    kapris

Tillbehör

  • Gräslöksstrån, ev. gräddfil, knäckebröd

Så lagar du

1. Hårdkoka, skala och klyfta äggen. Tärna potatis och sill. Skiva lök och rädisor. Blanda alltsammans.

2. Vispa ner oljan i senapen. Tillsätt salt, peppar och kapris. Häll över salladen och blanda försiktigt. Varva ägg och sallad i glas. Garnera med gräslök och servera gräddfil till.

Dela det här receptet med dina vänner!