Pytt i panna av knot

Publicerat:

Tillagningstid:

Ingredienser

4portioner

  • 600g
    knotfilé
  • 400g
    potatis
  • 1st
    röd paprika
  • 1st
    gul paprika
  • 1st
    squash
  • 1st
    aubergine
  • 2st
    rödlökar
  • 2st
    vitlöksklyftor
  • 1/4dl
    olivolja
  • salt och peppar

Sallad

  • 1knippa(or)
    persilja
  • 1kruk(or)
    basilika
  • 1msk
    dijonvinägrett
  • salt och peppar

Så lagar du

Skär alla ingredienser till små jämna tärningar och hacka lökarna. Börja med att steka potatisen tills den har fått färg. Lägg därefter i övriga grönsaker samt fisken och stek i ytterligare tre till fem minuter på högsta värme. Salta och peppra.

Vispa ihop vinäger och dijonsenap, äggula och vitlök. Vispa kraftigt och häll sakta på matoljan. Vispa i crème fraîche och smaka av med salt och peppar

Plocka bladen från persiljan och basilikan och slunga dessa med dressingen. Toppa därefter salladen på pytten.

Dela det här receptet med dina vänner!