Pytt i panna av knot
Publicerat:
2012-10-24Tillagningstid:
Ingredienser
4portioner
- 600gknotfilé
- 400gpotatis
- 1ströd paprika
- 1stgul paprika
- 1stsquash
- 1staubergine
- 2strödlökar
- 2stvitlöksklyftor
- 1/4dlolivolja
- salt och peppar
Sallad
- 1knippa(or)persilja
- 1kruk(or)basilika
- 1mskdijonvinägrett
- salt och peppar
Så lagar du
Skär alla ingredienser till små jämna tärningar och hacka lökarna. Börja med att steka potatisen tills den har fått färg. Lägg därefter i övriga grönsaker samt fisken och stek i ytterligare tre till fem minuter på högsta värme. Salta och peppra.
Vispa ihop vinäger och dijonsenap, äggula och vitlök. Vispa kraftigt och häll sakta på matoljan. Vispa i crème fraîche och smaka av med salt och peppar
Plocka bladen från persiljan och basilikan och slunga dessa med dressingen. Toppa därefter salladen på pytten.