Rabarberpaj med kokoschips

Publicerat:
2018-04-18Tillagningstid:
Snabbt och enkelt gör du smulpajerna som har ett gott och crunchigt täcke av kokos.
Ingredienser
6portioner
- 600grabarber
- 4mskströsocker
Kokostäcke
- 100gsmör
- 1dlvetemjöl
- 1dlströsocker
- 3dlkokoschips
Tillbehör
- vaniljglass
Så lagar du
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Ansa rabarbern och skär den i bitar. Blanda bitarna med sockret. Fördela dem i ugnssäkra portionsformar eller i en ugnsform.
3.Smält smöret och ta kastrullen från värmen. Blanda ner vetemjölet och rör till en jämn smet. Tillsätt sockret och kokoschipsen.
4. Fördela blandningen över rabarbern.
5. Grädda 15–20 minuter i nedre delen av ugnen tills smultäcket fått fin färg. Servera med vaniljglass.