Ramslök med gnocchi och kycklinglever

Publicerat:
2012-10-24Ingredienser
- 2-3mskolivolja
- 1-2stschalottenlök
- 1knippa(or)ramslöksblad (cirka 20-25 blad)
- 2cm röd chili (eller efter smak)
- 500grensad kycklinglever
- 600ggnocchi
- 1dlcocktailkapris
- 1dlgrovt hackad bladpersilja
- 1/2stcitron saft och skal
- 1/2dlriven färsk parmesan
- salt
Så lagar du
Hacka lök, ramslök och chili.
Hetta upp en stekpanna och tillsätt oljan. Fräs kycklinglever hastigt och tillsätt sedan lök, ramslök och chili. Stek på högsta värme tills allt har fått fin färg.
Tillsätt kapris och den redan kokta gnocchin. Smaksätt med citron och salta efter smak.
Avsluta med hackad persilja och riven parmesan. Servera genast.