Ingredienser
4portioner
- 2stsmå chorizokorvar
- 1stgul lök, strimlad
- 2klyfta(or)klyftor vitlök, riven
- 2dlsvarta bönor, färdigkokta
- 1dlöl
- ½stlime
- ½dlbladpersilja, hackad
- 1dllagrad ost, riven
- ½dljalapeños, inlagda
- en liten squash
- salt
Så lagar du
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Ta bort skinnet på korvarna och bryt fyllningen i mindre bitar. Stek dessa i torr stekpanna tills fettet börjar krypa ut, lägg i lök, squash och vitlök. Fräs tills korven fått färg.
3. Häll i bönor och öl, låt koka ihop till simmig konsistens. Smaka av med lime, persilja och salt.
4. Häll i ugnsfast form, strö på ost och gratinera tills den fått färg, ca 5 minuter. Toppa med jalapeños. Servera till tacos, nachos eller som fyllning på tostadas.