Renburgare

Publicerat:
2022-06-30Tillagningstid:
Saftiga burgare går alltid hem. Testa det här på stekhäll, eller gör som vi och halstra över glöden!
Ingredienser
4portioner
- 500grenfärs (eller älgfärs)
- 100gost, riven
- 1mskfransk senap
- 1,5tsksalt
- 1tsksvartpeppar
- Dina favorittillbehör, t.ex. strips, lök, ost, ketchup
Hamburgerdressing
- 1dltjock yoghurt
- 1dlmajonnäs
- 2mskketchup
- 2mskbostongurka
- salt & peppar
Så lagar du
- Förbered och tänd elden.
- Blanda samtliga ingredienser till färsen. Du kan gärna göra det i förväg och låter den stå ett par timmar i kylen, men det är inte nödvändigt.
- Dela i 4 lika stora delar, forma till burgare.
- Blanda samtliga ingredienser till dressing.
- När du har en fin glödbädd grillar du burgarna vackert gyllene i halster några minuter per sida.
- Servera med dina favorittillbehör.