Riki & Sladjans hands on lomito

Ingredienser
4portioner
- 4stciabatta
- smör
- 400grostbiff
- 400gbacon
- salladsblad
- 2stsalladslökar, skivade
- 2ströda chilipeppar, urkärnade och finhackade
- 400gmozarella, riven i trådar
- 2stavokado, skalade, urkärnade och skivade
- 2dlgräddfil
- pickles
- olivolja
- salt & peppar
Så lagar du
1. Skiva och dela brödet i två delar. Bred på smör.
2. Köttet skall vara tunt skuret men behöver inte vara ugnsvarmt. Baconet skall vara knaperstekt. När det är check på de två delarna så är det bara att ösa på allt. Lägg salladsblad först, sedan kött och bacon, strö över lök, chili och mozarella.
3. Djupt andetag. Nu: tryck dit avokado, en klick gräddfil, lite pickles och droppa olivolja på allt. Glömt inte att krydda efter behov och smak. Avsluta med den övre bröddelen.
Sådär ja: That's a lomito!