Rödbeta med couscous och fetaost

Rödbeta med couscous och fetaost.

Ingredienser

4portioner

  • 4st
    rödbetor
  • 1st
    lök
  • 1st
    citron
  • 1tsk
    honung
  • 100g
    fetaost

Couscous för 4 personer

  • 100g
    torkade aprikoser
  • 1dl
    olivolja
  • salt och peppar

Så lagar du

1. Koka upp vatten och slå på couscousen samt salt och peppar. Täck över och låt det dra färdigt.

2. Skär löken i fina skivor och smaksätt med citronsaft, honung, salt och peppar.

3. Tvätta rödbetorna och skär i tärningar om cirka 1 cm. Koka i saltat vatten cirka 3 minuter, då behåller dom lite spänst. Skär aprikoserna och fetaosten i tärningar.

4. Blanda couscousen med rödbetor, lök, ost, aprikos, olja, salt och peppar. Viktigt att smaksätta ordentligt, annars blir couscous så trist.

5. Servera med gott bröd eller som tillbehör.

Dela det här receptet med dina vänner!