Rödbeta med couscous och fetaost

Publicerat:
2012-10-24Ingredienser
4portioner
- 4strödbetor
- 1stlök
- 1stcitron
- 1tskhonung
- 100gfetaost
Couscous för 4 personer
- 100gtorkade aprikoser
- 1dlolivolja
- salt och peppar
Så lagar du
1. Koka upp vatten och slå på couscousen samt salt och peppar. Täck över och låt det dra färdigt.
2. Skär löken i fina skivor och smaksätt med citronsaft, honung, salt och peppar.
3. Tvätta rödbetorna och skär i tärningar om cirka 1 cm. Koka i saltat vatten cirka 3 minuter, då behåller dom lite spänst. Skär aprikoserna och fetaosten i tärningar.
4. Blanda couscousen med rödbetor, lök, ost, aprikos, olja, salt och peppar. Viktigt att smaksätta ordentligt, annars blir couscous så trist.
5. Servera med gott bröd eller som tillbehör.