Rökt lax med wasabikräm på pepparkaka

Publicerat:
2012-11-23Lite asiatisk hetta till glöggen är inte dumt. Har man tröttnat på pepparkakor, kan man använda chips istället!
Ingredienser
20portioner
- 20pepparkakor, små
- 5skiva(or)rökt lax
- 5mskcrème fraiche
- 2tskwasabipasta
- salt, lite
- gräslök
Så lagar du
1. Rör ihop crème fraichen med wasabin och salt och smaka av.
2. Lägg ut pepparkakorna på ett fat och fördela wasabikrämen på på pepparkakorna. Toppa med en liten laxskiva och garnera med hackad gräslök.
Glögg
Vinterglöd Vinglögg
Nr 96034, 69 kronor
Dufvenkrooks Original starkvinsglögg
Nr 96510, 72 kronor
Lucia Choklad
Nr 96463, 69 kronor (50 cl)
Grythyttans Skogsglögg
Nr 96460, 85 kronor
Blossa 12 Yuzu Ingefära
Nr 76300, 94 kronor
Alkoholfri:
Vinfabriken Äppelglögg
Nr 99543, 29 kronor
Blossa Alkoholfri Glögg
Nr 99521, 29 kronor