Röra på rökt fisk

Röra på rökt fisk

Publicerat:

Tillagningstid:

Röra till mackor, bakad potatis eller sallad. Pickles ger en god söt brytning mot den salta fisken.

Ingredienser

4portioner

  • 400g
    varmrökt fisk
  • 4dl
    crème fraiche (valfri fetthalt)
  • 1dl
    pickles, finhackad
  • 3msk
    gräslök, fint skuren

Tillbehör - tomatsalsa

  • tomater
  • rödlök
  • färsk basilika
  • vinäger
  • olivolja
  • salt & peppar

Så lagar du

1. Bena ur fisken, finhacka pickles och skär gräslöken fint. Blanda med crème fraichen.

2. Servera som fyllning i bakad potatis, mackor eller som topping på en sallad.

Tips 1: Funkar också jättebra som dip till knäckebröd eller till kokt potatis.

Tillbehör

Toppa med en enkel tomatsalsa: finhacka tomater, lök och basilika. Smaka av med vinäger, olivolja, salt och peppar.

Dela det här receptet med dina vänner!