Röra på rökt fisk

Publicerat:
2015-09-08Tillagningstid:
Röra till mackor, bakad potatis eller sallad. Pickles ger en god söt brytning mot den salta fisken.
Ingredienser
4portioner
- 400gvarmrökt fisk
- 4dlcrème fraiche (valfri fetthalt)
- 1dlpickles, finhackad
- 3mskgräslök, fint skuren
Tillbehör - tomatsalsa
- tomater
- rödlök
- färsk basilika
- vinäger
- olivolja
- salt & peppar
Så lagar du
1. Bena ur fisken, finhacka pickles och skär gräslöken fint. Blanda med crème fraichen.
2. Servera som fyllning i bakad potatis, mackor eller som topping på en sallad.
Tips 1: Funkar också jättebra som dip till knäckebröd eller till kokt potatis.
Tillbehör
Toppa med en enkel tomatsalsa: finhacka tomater, lök och basilika. Smaka av med vinäger, olivolja, salt och peppar.