Rostad färskpotatissallad med sparris & fetaost

Paprika, solrosfrön, fetaost, potatis, spenat.

Publicerat:

Tillagningstid:

Ingredienser

4portioner

  • 500g
    färskpotatis, skrubbad
  • 1msk
    matolja
  • salt, svartpeppar
  • 1knippa(or)
    grön sparris, i bitar
  • 200g
    bladspenat, tvättad och rensad
  • 100g
    fetaost
  • 1dl
    grillad paprika, hackad
  • ½
    citron
  • ½dl
    rostade solrosfrön

Så lagar du

1. Sätt ugnen på 225 grader.

2. Dela potatisen om de är stora, lägg dem i en ugnsfast form, ringla över olja, salta och peppra.

3. Grädda i cirka 20 minuter tills att de är gyllene och har lite tuggmotstånd.

4. Lägg i sparrisen när 10 minuter återstår.

5. Blanda med spenat, ost och paprika. Pressa citron över, salta och peppra lätt. Toppa med solrosfrön.

Dela det här receptet med dina vänner!