Rostbiffsallad med remouladsås

Publicerat:
2017-06-08Tillagningstid:
Den här rätten kan liknas vid ett nedmonterat smörrebröd.
Ingredienser
4portioner
Sallad
- 300grostbiff i tunna skivor
- 70gblandad sallad
- 500gfärskpotatis
- 2skiva(or)danskt rågröd
- smör
- 1rödlök
- 1litet äpple
- 200gcocktailtomater
- 4mskfärskriven pepparrot
- persilja
Remouladsås
- 2dlavrunnen pickles
- 1 ½dlmajonnäs
- 2mskcreme fraiche
- 2mskfinhackat äpple
- 1tskcurry
- 1tskgurkmeja
- citronsaft
- salt och peppar
Så lagar du
Sallad
1. Koka potatisen. Låt svalna och skiva.
2. Skär rågbrödet i små kuber och stek frasigt i smör i en stekpanna.
3. Klyfta rödlöken, skär tomaterna i kvartar och skär äpplet i tunna skivor. Strimla rostbiffen.
4. Blanda allt på ett uppläggningsfat och strö över färskriven pepparrot och finhackad persilja. Servera med remouladsåsen.
Remouladsås
1. Mixa pickles och blanda ned majonnäs, creme fraiche, curry, gurkmeja och finhackat äpple.
2. Smaka av med salt, peppar och citronsaft.