Rostbiffsnurror med hallon och sweet chili

Publicerat:
2019-04-24Tillagningstid:
Kraftig örtsmak av koriander lyfter fräschören i de här salta snurrorna, perfekta på buffébordet i sommar. Vi använde saltkött den här gången men välj rosastekt, tunt skivad rostbiff om du vill ha en matigare känsla på snurrorna.
Ingredienser
4 - 8portioner
- 200grostbiff eller saltkött
- 200gfärskost, naturell
- 4msksweet chili-sås
- ½dlkorssade hallon, färska eller frysta
- ½citron, saften
- salt och peppar
- 1röd paprika
- 1kruk(or)koriander
Så lagar du
1. Lägg ut det tunt skivade köttet omlott på smörpapper.
2. Vispa osten med hallon och chilisås och smaka av med salt, peppar och citronsaft.
3. Bre ostblandningen över köttskivorna och strö över fintärnad paprika och hackad koriander.
4. Rulla ihop köttet och kyl en stund innan du skär upp lämpliga snurror.