Rotfrukter i senapssås till korv eller biff

Rotfrukter i senapssås till korv eller biff

Publicerat:

Ingredienser

4 - 6portioner

  • 3st
    morötter, ca 350 g
  • 1bit(ar)
    rotselleri, ca 350 g
  • 1bit(ar)
    kålrot, ca 350 g
  • 1st
    liten squash, ca 350 g
  • 2 dl
    crème fraiche
  • 4msk
    söt och stark grovkornig senap

salt och peppar

    Tillbehör:

    • 4st
      bratwurst eller annan kryddig korv

    kokt potatis

      Så lagar du

      Ett gott tillbehör till olika sorters korvar eller en grillad köttbit.

      1. Skala och tärna rotfrukterna. Halvera och kärna ur squashen och skär den i tärningar. Koka rotfrukterna ca 5 minuter i saltat vatten och lägg sedan i squashtärningarna och låt dem cirka 1 minut. Slå av vattnet och låt rinna av väl.

      2. Koka upp crème fraiche och senap och blanda ner rotfrukerna. Koka någon minut tills rotfrukerna känns lagom mjuka. Smaka av med salt och peppar. Servera med stekt eller grillad korv eller biff.

      Dela det här receptet med dina vänner!