Sallad med äpple, gröna bönor & rostade valnötter

Ingredienser

4portioner

  • 1sats(er)
    majonnäs express nobis
  • 1msk
    grovkornig senap (valfritt)
  • 600 g
    gröna bönor (haricots verts)
  • 1dl
    valnötskärnor

2 huvud gemsallad eller 1 huvud romansallad

  • 1 st
    äpple, i tunna skivor

Så lagar du

Gör majonnäs enligt recept (se relaterade länkar), smaksätt med 1 msk grovkornig senap om du vill. Lägg bönorna i kokande vatten, låt koka upp och häll av. Rosta valnötterna gyllene i torr stekpanna. Ta loss salladsbladen, skölj och låt rinna av. Lägg bönor, sallad och äpple i en skål, häll i majonnäs och rör om. Toppa med valnötterna.

Dela det här receptet med dina vänner!