Browniecupcakes med salt karamell

Publicerat:
2019-09-27Tillagningstid:
En kärna av salt karamell i en saftig brownie, toppad med krämig cheesecakefrosting.
Ingredienser
16portioner
- 200gsmör
- 3dlströsocker
- 4ägg
- 3dlvetemjöl
- 1dlkakao
- 1mskvaniljsocker
Fyllning
- 1burk(ar)karamelliserad mjölk
- 1tskflingsalt
- hjärtan av marsipan
- godis eller sockerpasta
- strössel
Frosting
- 3dlvispgrädde
- 400gfärskost, naturell
- 2dlflorsocker
Så lagar du
1. Sätt ugnen på 180 grader vanlig värme.
2. Bryn smör, låt svalna något, tillsätt socker och ett ägg i taget, rör om väl. Sikta ner resterande ingredienser, blanda väl och häll upp i formar.
3. Klicka på karamelliserad mjölk, strö på en nypa flingsalt. Grädda 8 minuter i ugnens nedre del. Gräddningstiden beror på många faktorer, därför är det bra att hålla koll mot slutet! De ska vara lagom dallriga i mitten när du tar ut dem. Låt svalna.
4. Gör frosting nedan, spritsa på och garnera.
Frosting
1. Vispa ihop samtliga ingredienser till en fluffig kräm.