Sandwiches

Ingredienser

6portioner

<b>LAXSNITTAR:</b>

  • 6skiva(or)
    danskt rågbröd
  • 3msk
    philadelphiaost light
  • 3skiva(or)
    gravad lax
  • 1msk
    söt stark senap
  • finhackad dill

<b>RENSTEKSSNITTAR</b>

  • 4skiva(or)
    formbröd med fullkorn
  • 3msk
    philadelphiaost, light
  • 1/2msk
    pepparrot
  • 4skiva(or)
    rökt renstek

<b>TOMAT OCH BASILIKASNITTAR</b>

  • 4skiva(or)
    formbröd med fullkorn
  • 3msk
    philadelphiaost light
  • 2st
    tomater
  • 10st
    basilikablad
  • salt
  • svartpeppar

<b>GURK- OCH OSTSNITTAR</b>

  • 4skiva(or)
    formbröd
  • 2msk
    philadelphiaost, light
  • 20skiva(or)
    gurka
  • 4skiva(or)
    ost

Så lagar du

<b>LAXSNITTAR, 6 st</b>

Bred ost på alla brödskivor. Lägg lax på tre skivor och bred tunnt med senap på laxen. Strö över lite dill och lägg på ytterligare en skiva. Tryck till, skär och jämna till kanterna. Skär varje dubbelsmörgås i två snittar.

<b>RENSTEKSSNITTAR, 6 st</b>

Blanda osten med pepparrot. Bred ost på alla brödskivor och lägg på renstek. Bred sedan ett tunnt lager ost på köttet och lägg ihop dem två och två. Tryck till. Skär bort kanterna och skär varje dubbesmörgås i tre snittar.

<b>TOMAT- OCH BASILIKASNITTAR, 6 st</b>

Bred ost på alla brödskivorna. Hacka tomatköttet och basilikan. Fördela på två av bröden och strö över salt och vrid över lite peppar. Lägg över de andra bröden och kläm till. Skär bort kanterna och skär varje dubbelsmörgås i tre snittar.

<b>GURK- OCH OSTSNITTAR, 6 st</b>

Bred ost på alla brödskivorna. Lägg gurkskivor på två av bröden. Lägg över de andra brödskivorna och tryck till. Skär bort kanterna och skär tre snittar av varje dubbelsmörgås.

Dela det här receptet med dina vänner!