Saras fisk med råris

Publicerat:

Ingredienser

2portioner

  • 2
    Färska eller frysta fiskfiléer, valfri fisk.
  • 2-3st
    Tomater skurna i skivor
  • 1st
    Rödlök, hackad eller strimlad
  • 1/2-1st
    Chili
  • 1/2st
    zucchini, skivad eller tärnad
  • Olivolja
  • Färskpressad citron
  • salt & peppar
  • Råris till servering

Så lagar du

Lägg fiskfiléer på en bädd av zucchini, tomat, strimlad rödlök och chili.

Ringla över 1 msk olivolja och pressa över citron. Laga i 175 graders värme tills fisken inte längre är genomskinnlig. Tillagningstiden varierar beroende på fiskens tjocklek. Vit fisk är vit när den är klar och lax blir ljust rosa.

Under tiden, koka råriset enligt instruktioner på förpackningen.

Dela det här receptet med dina vänner!