Semifreddo med hallon och persika

Ingredienser
6portioner
- 5dlvispgrädde
- 5äggulor
- 1dlsocker
- 2äggvitor
- 225ghallon
- 1msksocker
- 4mskrostade pistaschnötter, grovt hackade
- 2persikor
- citronsaft och socker till marinad
Så lagar du
1. Vispa grädden.
2. Vispa äggulorna och 1 dl socker fluffigt.
3. Vispa upp äggvitorna till ett skum.
4. Mosa hallonen med 1 msk strösocker.
5. Kärna ur persikan och skiva den i tunna skivor, marinera skivorna hastigt i citron och socker.
6. Blanda ihop de vispade äggulorna med de mixade hallonen och grädden, vänd sist i äggvitorna.
7. Varva smeten med persika i portionsglas och låt stelna i frysen 4-5 timmar.
8. Ta fram glasen cirka 10-15 minuter innan servering och dekorera med pistaschnötterna.