Silllåda
Publicerat:
2012-10-24Ingredienser
4portioner
- 1ststor burk inlagd sill
- 2dlmajonäs
- 1dlvispgrädde
- 1/2dlsill-lag
- 3/4dlmildrökt kaviar
- 1/2tskcitronpeppar
- 20-25droppe(ar)worchestersås
- 1stpurjolök
- 2knippa(or)dill
- 1strödlök
- svartpeppar
Så lagar du
Börja med att förbereda marinaden. Blanda majonäs, grädde, kaviar, sill-lag, citronpeppar och worchestersås. Hacka dill, purjolök och rödlök. Ta en form och strö rödlök, dill och purjolöken i botten på formen. Peppra grönsakerna. Lägg därefter ett lager med sillen ovanpå. Täck sedan sillen med ytterligare ett lager grönsaker. Täck allt med marinaden. Garnera med dill och lök.
Lycka till, gott till påsk.
Britt Jakobsson
(Detta är ett tittarrecept, inte provlagat av redaktionen)