Silllåda

Publicerat:

Ingredienser

4portioner

  • 1st
    stor burk inlagd sill
  • 2dl
    majonäs
  • 1dl
    vispgrädde
  • 1/2dl
    sill-lag
  • 3/4dl
    mildrökt kaviar
  • 1/2tsk
    citronpeppar
  • 20-25droppe(ar)
    worchestersås
  • 1st
    purjolök
  • 2knippa(or)
    dill
  • 1st
    rödlök
  • svartpeppar

Så lagar du

Börja med att förbereda marinaden. Blanda majonäs, grädde, kaviar, sill-lag, citronpeppar och worchestersås. Hacka dill, purjolök och rödlök. Ta en form och strö rödlök, dill och purjolöken i botten på formen. Peppra grönsakerna. Lägg därefter ett lager med sillen ovanpå. Täck sedan sillen med ytterligare ett lager grönsaker. Täck allt med marinaden. Garnera med dill och lök.

Lycka till, gott till påsk.

Britt Jakobsson

(Detta är ett tittarrecept, inte provlagat av redaktionen)

Dela det här receptet med dina vänner!