Smörstekt ravioli med smak av salvia och tryffel

Ravioli.

Publicerat:

Tillagningstid:

Härlig tryffelravioli som inte tar lång tid att laga. Toppa med riven tryffelpecorino.

Ingredienser

2portioner

  • 600g
    färsk ravioli av bättre sort
  • 2msk
    smör
  • ½kruk(or)
    salvia
  • salt och peppar
  • 100g
    tryffelpecorino
  • 1st
    citron, rivet skal och lite citronsaft

Så lagar du

1. Koka upp vatten och lägg i ordentligt med salt. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Sila av.

2. Hetta upp en stekpanna och lägg i smöret. När smöret slutat fräsa lägger du i salviablad och pastan. Salta och peppra.

3. Riv över lite citronskal och pressa i lite av citronsaften. Smaka av tills du är nöjd.

4. Stek pastan nån minut och lägg upp på ett fat. Riv över tryffelpecorino och servera.

Dela det här receptet med dina vänner!