Smörstekt ravioli med smak av salvia och tryffel

Publicerat:
2016-05-25Tillagningstid:
Härlig tryffelravioli som inte tar lång tid att laga. Toppa med riven tryffelpecorino.
Ingredienser
2portioner
- 600gfärsk ravioli av bättre sort
- 2msksmör
- ½kruk(or)salvia
- salt och peppar
- 100gtryffelpecorino
- 1stcitron, rivet skal och lite citronsaft
Så lagar du
1. Koka upp vatten och lägg i ordentligt med salt. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Sila av.
2. Hetta upp en stekpanna och lägg i smöret. När smöret slutat fräsa lägger du i salviablad och pastan. Salta och peppra.
3. Riv över lite citronskal och pressa i lite av citronsaften. Smaka av tills du är nöjd.
4. Stek pastan nån minut och lägg upp på ett fat. Riv över tryffelpecorino och servera.