Sorbetdessert med chokladhjärtan

Publicerat:
2021-02-10Tillagningstid:
Sorbet med passionsfrukt och hallon toppas med chokladhjärtan. Om du inte vill ha alkohol kan du använda fruktsoda istället för vin.
Ingredienser
2portioner
- 125ghallon
- 0,25litermangosorbet
- 2stpassionsfrukter
- 37clsött mousserande italienskt vin
Tillbehör
- 45gmörk choklad
Så lagar du
1. Smält 2/3 av chokladen över vattenbad. Tillsätt sedan den sista tredjedelen. Häll chokladen i en spritspåse.
2. Spritsa ut små hjärtan på bakplåtspapper. Låt stelna.
3. Gör kulor av sorbeten.
4. Halvera passionsfrukten och gröp ur den över sorbeten.
5. Fördela hallonen över och stick ner chokladhjärtan i sorbeten
6. Häll över det mousserande vinet och servera