Stekt ris med söndagsstek och cashewnötter

Publicerat:

Tillagningstid:

Ingredienser

4portioner

  • 1,5liter
    ris
  • 400g
    finstrimland sted
  • 2msk
    rapsolja
  • 2st
    vitlöksklyftor
  • 2st
    gul lök
  • 1st
    röd paprika
  • 1st
    röd chili
  • 2st
    morot
  • 1dl
    cashewnötter
  • 4st
    ägg
  • 2tsk
    curry

Så lagar du

Börja med att steka äggen på båda sidorna. Strimla dom och lägg åt sidan. Ta en stor teflonpanna och stek grönsakerna med rapsoljan på hög värme ca 3 min. Häll på curryn och fräs ytterligare 1 min. Lägg nu i riset och stek ytterligare 3 min. rör i ägg strimlorna och smaka av med salt och peppar.

Dela det här receptet med dina vänner!