Svamppasta med vin

Svamppasta med vin

Publicerat:

Ingredienser

6portioner

  • 750g
    blandad svamp
  • 2msk
    olivolja
  • 5st
    salladslökar
  • 2dl
    torrt vitt vin
  • 2dl
    vispgrädde
  • 1påse(ar)
    babyspenat, 80 g
  • 500g
    fettucine
  • hyvlad parmesanost

Så lagar du

1. Ansa och dela stor svampar i mindre bitar. Stek svampen på ganska hög värme i olja. Skiva salladslöken och blanda ner dem mot slutet.

2. Häll på vin och grädde och koka häftigt utan lock ca 5 minuter.

3. Koka pastan.

4. Blanda den avrunna pastan med svampsåsen och spenaten.

5. Hyvla över rikligt med parmesanost och servera i varma tallrikar.

Dela det här receptet med dina vänner!