Svampstuvad grönkål, stekt ägg och pepparrot

Svampstuvad grönkål, stekt ägg och pepparrot

Publicerat:

Tillagningstid:

Smakrik stuvning som går att servera till det mesta.

Ingredienser

  • 1knippa(or)
    grönkål
  • 30g
    torkade kantareller
  • 1st
    scharlottenlök, finhackad
  • 1dl
    grädde
  • 2dl
    mjölk
  • 30g
    smör
  • 30g
    vetemjöl
  • 4st
    ägg, eko
  • ½dl
    grovriven pepparrot

Så lagar du

1. Smält smör. Tillsätt lök och torkad svamp. Rör i mjöl och tillsätt grädde och mjölk under omrörning.

2. Tillsätt nykokt grönkålsbitar (koka kålen väldigt snabbt).

3. Lägg upp på tallrik och servera med stekt ägg och riven pepparrot.

Dela det här receptet med dina vänner!