Tomatsallad, getostsparris och lamm

Publicerat:
2015-11-10Tillagningstid:
Österlen möter Toscana i denna enkla rätt.
Ingredienser
4portioner
- 4skiva(or)lammkött
- salt och peppar
Tomatsallad
- 2-3vitlöksklyftor
- 1ströd chili
- färska örter
- vitt vin
- salvia
- dragon
- 1 nävemandel
Sparrissallad
- grön sparris
- vit sparris
- syrad getost
Så lagar du
1. Stek vitlök, röd chili och örter i stekpanna. Slå på vitt vin.
2. Lägg i salvia, dragon och grovhackad mandel. Häll den varma såsen över delade tomater.
3. Stek grön och vit sparris (dela gärna de vita) i stekpannan. Lägg upp på ett fat och smula över syrad getost.
4. Stek lammkött med salt och peppar. Lägg upp på fat och ringla över olivolja.