Tunnbröd med stekt röding

Ingredienser

4portioner

  • 4st
    tunnbröd
  • 200-300g
    stekt, kall röding
  • 1,5dl
    färskost
  • 1msk
    stark senap
  • 1tsk
    honung
  • 1st
    hackad rödlök
  • 2st
    äpplen
  • 4dl
    strimlad salladskål
  • 1st
    citron
  • salt och peppar

Så lagar du

Skär äpplena i tärningar utan kärnor men med skal.

Pressa citronsaften över, smaksätt med salt och peppar.

Blanda färskosten med senap, honung, salt och peppar.

Fördela färskosten på bröden, försök att inte komma för långt ut mot kanterna.

Sedan ska sallad, lök, äpplen och fisk fördelas på samma yta.

Vik ihop bröden, lite plastfolie kan behövas om dom ska ligga i ryggsäcken.

Dela det här receptet med dina vänner!