Ingredienser
4portioner
- 4stpotatisar
- 4stmjuka tunnbröd
- 4stsalladsblad
- aluminiumfolie
Sås:
- 1ask(ar)minikeso
- 1/2dllättmajonäs
- 2tskdijonsenap
- 1dlpurjolök
- 1stäpple
- 1-2mskkapris
- 1-2krmsalt
- 1krmsvartpeppar
- rostad lök
Så lagar du
1. Skala potatisen och skär den i mindre bitar. Koka i lättsaltat vatten.
2. Sås: Blanda keso, majonäs, senap och purjolök.
3. Skala och riv äpplet. Rör ner det i blandningen. Smaksätt med kapris, salt och peppar.
4. Lägg salladsblad och rostbiff på tunnbrödet. Lägg den kokta potatisen ovanpå. Mosa med en gaffel och fördela såsen över. Rulla ihop och svep in rullarna i folie.