Tunnbrödsrulle med rostbiff

Tunnbrödsrulle med rostbiff

Ingredienser

4portioner

  • 4st
    potatisar
  • 4st
    mjuka tunnbröd
  • 4st
    salladsblad
  • aluminiumfolie

Sås:

  • 1ask(ar)
    minikeso
  • 1/2dl
    lättmajonäs
  • 2tsk
    dijonsenap
  • 1dl
    purjolök
  • 1st
    äpple
  • 1-2msk
    kapris
  • 1-2krm
    salt
  • 1krm
    svartpeppar
  • rostad lök

Så lagar du

1. Skala potatisen och skär den i mindre bitar. Koka i lättsaltat vatten.

2. Sås: Blanda keso, majonäs, senap och purjolök.

3. Skala och riv äpplet. Rör ner det i blandningen. Smaksätt med kapris, salt och peppar.

4. Lägg salladsblad och rostbiff på tunnbrödet. Lägg den kokta potatisen ovanpå. Mosa med en gaffel och fördela såsen över. Rulla ihop och svep in rullarna i folie.

Dela det här receptet med dina vänner!