Tunnbrödssnittar

Ingredienser
5portioner
Tunnbrödssnittar med skinka och senap
- 2skiva(or)mjukt tunnbröd
- 1tsksenap
- 2skiva(or)kokt skinka
- 4skiva(or)lagrad ost
- ägg
Tunnbrödssnittar med skinka och ädelost
- 2skiva(or)mjukt tunnbröd
- 2skiva(or)kokt skinka
- 25gädelost
- ägg
Tunnbrödssnittar med pesto
- 2skiva(or)mjukt tunnbröd
- 1mskpesto
- 2skiva(or)kokt skinka
- ägg
Så lagar du
Tunnbrödssnittar med skinka och senap
Bred senap på tunnbrödet och lägg på skinka och ost. Pensla med lite ägg i ytterkanten. Lägg ihop och kläm samman i våffeljärnet och värm någon minut.
Tunnbrödssnittar med skinka och ädelost
Lägg på skinka och strö över osten. Pensla med lite ägg i ytterkanten. Lägg ihop och kläm samman i våffeljärnet.
Tunnbrödssnittar med pesto
Bred pesto på tunnbrödsskivorna. Lägg på skinka. Pensla i ytterkanten med ägg. Lägg ihop och kläm samman i våffeljärn. Värm någon minut.