Tunnbrödssnittar med lax och löjrom

Publicerat:
2015-12-28Tillagningstid:
Ingredienser
4portioner
- 2bit(ar)mjukt tunnbröd
- 100gfärskost, neutral eller pepparrotssmak
- 25-50gbabyspenat
- 100grökt lax i tunna skivor
- 50glöjrom
- finhackad gräslök
Så lagar du
1. Bred färskosten på bröden, fördela spenatbladen över. Lägg ut laxskivorna ovanpå. Rulla samman och slå in tätt i folie. Hit kan du förbereda.
2. Servering: Dela varje rulle i sex bitar och ställ på ett fat med snittytan upp, eventuellt i små blanka formar. Fördela löjrommen på snittarna och strö över lite gräslök.
Dryckestips
Vitt mousserande vin
Langlois Crémant de Loire Brut, Frankrike
Nr 7404, 129 kr
2008 Palmer & Co Millésime Brut, Frankrike
Nr 7867, 299 kr
Louis Roederer Brut Premier, Frankrike
Nr 7602, 399 kr
Alkoholfritt mousserande vin
Billabong Sparkling Brut, Australien
Nr 1945, 54 kr