Pulled jackfruit i korvbröd

Ingredienser
4portioner
- 500gjackfruit
- bbq-sås
- 2lökar
- vatten
- rapsolja
- 4stora korvbröd
Tillbehör
- coleslaw
- rostad lök
Så lagar du
- Häll av vattnet och skölj den konserverade jackfrukten för att skölja bort saltlaken.
- Du kan hacka av och slänga jackfruktens träiga kärna om du tycker att den är för seg. Annars, lämna den intakt.
- Fräs löken i en oljad stekpanna tills den är mjuk. Tillsätt jackfrukt, bbq-sås och vatten. Rör ihop allt innan du täcker stekpannan med ett lock och låter jackfrukten koka och möra.
- Ta sedan av locket och mosa jackfrukten med två gafflar. Den ska ha en strimlad konsistens som liknar riktigt pulled pork. Justera efter smak innan du höjer värmen och låter det koka ytterligare en stund.
- Grilla korvbröden. Lägg coleslaw i bröden och sedan pulled jackfruit på. Strö rostad lök på toppen.