Ingredienser

6 - 8portioner

  • 1paket
    filodeg
  • 50g
    smält smör
  • 150g
    fetaost, hackad
  • 1msk
    finhackad persilja
  • 1msk
    finhackad gräslök
  • 25g
    rostade pinjenötter
  • salt och nymalen vitpeppar
  • frityrolja

Så lagar du

1. Blanda fetaost, persilja, gräslök och pinjenötter, smaka av med salt och peppar. Ta ett ark filodeg och pensla på smör. Lägg på ytterligare ett ark och pensla även detta. Lägg en lagom stor klick av ostblandningen, antingen mitt på och gör ett knyte, eller i en sträng så det blir en rulle. Gör som du önskar, bara det blir bra!

2. Se till att kanterna är ordentligt förslutna och pensla på lite smör. Fritera gyllenbruna i oljan, låt rinna av på hushållspapper precis innan serverandet!

Dela det här receptet med dina vänner!