Kaffeknäcke med varm ostdipp

Ingredienser
4portioner
- 100ggammalt torrt bröd
- 40gkaffesump
- ½mskfänkålsfrön
- 25gsmör
- ½mskflingsalt
- 1dlvetemjöl
- 1dlvatten
Ostdipp
- 100ghårdost, riven
- 1dlgrädde
- salt och peppar
- 1ask(ar)smörgåskrasse
Så lagar du
- Sätt ugnen på 125°. Mixa det torra brödet i matberedare tillsammans med kaffesump, mortlade kryddor, smör, vetemjöl och salt. Häll i vatten tills det blir en deg som släpper kanterna.
- Kavla ut supertunt mellan bakplåtspapper. Nagga med gaffel och grädda i ugn tills knäcket blir krispigt och lätt rostat. Öppna luckan någon gång för att släppa ut fukt.
- Servera knäckebrödet med den varma ostdippen och smörgåskrasse.
Ostdipp
- Koka upp grädden och häll den över osten, mixa slät och smaka av med salt och peppar.