Avokadoskagen

En skål i silver med en ljusgrön dipp som toppats med rödlök.

Publicerat:

Tillagningstid:

Ingredienser

4 - 6portioner

  • 2st
    avokado
  • 2st
    ägg, hårdkokta och skalade
  • 2dl
    crème fraiche, valfri fetthalt
  • 1st
    röd lök, hackad
  • 2msk
    dill eller gräslök, hackad
  • 1tsk
    pepparrot, riven
  • salt, citronpeppar (eller svartpeppar+citron)

Till servering

  • grönsallad

Så lagar du

  1. Mosa avokado och ägg med en gaffel. 
  2. Rör ihop med samtliga ingredienser. 
  3. Smaka av med salt och peppar. 
  4. Servera gärna med en grönsallad.
     

Tips! Denna dipp passar även bra med denna: Timjansdoftande citron- och potatistarte

Dela det här receptet med dina vänner!